Kunstnagels

Acryl

Acryl is een van de meest gebruikte systemen voor het aanbrengen van kunstnagels.  Wij geven in onze studio dan ook de voorkeur aan acryl. Mede door de stevigheid van de nagel, maar zeker ook doordat wij met acryl veel met nailart kunnen doen. Door middel van een speciale vloeistof vermengd met acrylpoeders wordt een nagel gevormd. Dit kan, door middel van een sjabloon, direct aan de bestaande nagel worden aangebouwd, of over een eerder aangebrachte tip worden aangebracht.
Acrylnagels zijn zeer sterke nagels en zijn dan ook geschikt voor mensen die wat meer met de handen doen. Acrylnagels kunt u laten aanbrengen in 1 kleur, maar u kunt ook kiezen voor een klassieke French Manicure (witte top), of voor een zeer opvallende gekleurde French Manicure in diverse kleuren.

Foto’s en facebook

Kijk vooral eens in onze gallery om inspiratie op te doen. Op onze website staan niet heel veel foto’s , op onze facebookpagina des te meer! Op deze website rechts boven in de hoek  klikt u op het facebook icoontje en zo komt u op onze facebookpagina terecht. Klik door naar de foto’s en doe inspiratie op voor uw eigen nagels! Een like voor onze facebookpagina “vinden wij leuk”. Ook vind u regelmatig leuke acties via onze facebook pagina.

UV-powergel

U kunt ook kiezen voor een UV-powergel. Op de natuurlijke nagel brengen wij eerst een tip aan die op de door u gewenste lengte wordt gemaakt. De versteviging wordt gerealiseerd door de power gel die door middel van een UV-led lamp wordt uitgehard. Een PowerGelnagel is natuurlijk van uiterlijk, doch flexibeler dan een acrylnagel. De keuze tussen een acryl- of gelnagel is dan ook zeer persoonlijk. De een zweert bij acryl, de ander bij gelnagels. Daarom bieden wij als studio beide systemen aan.

Opvullen

Na het aanbrengen van de nieuwe set nagels maken wij direct met u een vervolgafspraak. Eens per 3-4 weken dienen de kunstnagels te worden “opgevuld”. De natuurlijke nagel is dan al weer een stuk gegroeid, en u ziet een”‘uitgroeirand” langs de nagelriemen. Ook ziet u dat de witte rand (bij een French Manicure nagel) een stuk naar boven is gegroeid. Aangezien het breekpunt dan ook verder naar de top van de nagel komt te liggen (hefboomeffect) is het noodzakelijk de nagel bij te gaan werken.
Tijdens de opvul behandeling verwijderen wij de losse randjes en wordt er een flinke laag van de oude productlaag afgevijld. Dit om te voorkomen dat de nagel veel te dik wordt. Een verse, frisse laag acryl of gel wordt weer op de nagel aangebracht, al dan niet weer in combinatie met een French Manicure randje, en uw nagels zijn weer als nieuw!
In de prijslijst onder “opvullen” vindt u het bedrag terug dat wij rekenen voor een behandeling die binnen 3 of 4 weken plaatsvindt. Als er binnen die periode een nagel afbreekt dan repareren wij die kosteloos voor u als extra service. Indien u een vervolg afspraak maakt na 4 weken vervalt deze gratis service en rekenen wij een kleine extra vergoeding voor de nagels die moeten worden vervangen.

Nailart

Nail art is een vorm van nageldecoratie die niet meer weg te denken is in een nagelstudio. In de studio treft u vele afbeeldingen die op uw nagels aangebracht kunnen worden.  Ook op deze website kunt u naar de gallery gaan en inspiratie opdoen voor uw eigen nagels. Fantasy French, fading French, jungle nails, bloemen, strass steentjes, u zegt het maar! Nailart is er in diverse variaties, waardoor de prijzen ook verschillen. De prijs van uw nailart wordt dan ook in overleg bepaald. Er is al een eenvoudige nailart vanaf 50 cent per nagel!

Nagelbijters

Om een kunstnagel te kunnen aanbrengen, is er nog enige mate van natuurlijke nagel vereist, om de kunstnagel goed te kunnen laten hechten. Bent u een echte nagelbijter (echt doorbijten tot op het nagelbed) dan is het aanbrengen van een gewone kunstnagel vaak niet mogelijk. De kans is dan zeker aanwezig dat na een aantal dagen de kunstnagels loslaten.

Voor de echte nagelbijters is er wel een  mogelijkheid om een nagel te maken. In het kopje Nagelbijters arrangement staat hoe deze behandeling in zijn werk gaat

Gelpolish

U kunt bij ons ook terecht voor gelpolish op de natuurlijke nagel. U vind hiervoor een aparte pagina op onze website.