Eindelijk een echt nieuwe nagellak!

logo caption     caption

Te koop bij Nagels en Zo, en eventueel ook eerst te testen bij ons.

Na jaren is er eindelijk een nieuwe revolutie in nagellak. Caption van Young Nails

Caption heeft inmiddels de Astir Beauty award gewonnen, en de positieve recensies in de fashion magazines zijn niet van de lucht! Deze lak droogt echt snel, je kunt zelfs voor het slapen gaan je nagels nog lakken! Ook je teennagels zijn droog in een oogwenk, sokken en schoenen kunnen vrijwel meteen weer aan!

De lak heeft de looks van gel lak, maar hoeft niet onder een UV lamp, en het mooiste; het is gewoon te verwijderen met een remover.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dagen moet je weer je nagels lakken. Met CAPTION is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is droog in een minuut. Na 12-15 minuten is de lak helemaal uitgehard en zo hard als een gel lak.  Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en heeft de looks en glans van een gel lak. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. Een ongeëvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry finish. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt. Het resultaat is een lak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en kan een week tot 9 dagen blijven zitten.

Broze nagels worden versterkt!

Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer base coat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer base coat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de base coat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat. Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look!

Deze gepatenteerde technologie zal je dan ook bij geen ander merk nagellak terugvinden. Er zijn wel 60 kleuren, en 18 top effect kleuren, waarmee je dus elke kleur weer omtovert in een nieuwe kleur. De LAQ3 technologie is op elkaar afgestemd, dus de lakken moeten echt bij elkaar worden gebruikt voor het beoogde effect.

Als je het resultaat op je eigen nagel wilt zien, kom dan gerust langs voor een proefnagel. Bij aanschaf van de lak ontvangt u een uitgebreide gebruiksaanwijzing. De lak is zo snel droog dat er volgens een bepaald patroon dient gelakt te worden. Lijkt lastig, is het niet, maar je moet even weten wat je moet doen.

Caption nagellak is verkrijgbaar in

Basecoat € 15,95

Topcoat € 15,95

Matte top coat € 15,95

Caption color € 16,95

Caption top effects € 16,95

 

Een startpakketje met hierin,

Basecoat, topcoat, 1 caption color, bufferblock, nagelvijl en nagelplaat prep kunt u aanschaffen i.p.v €58,85 voor 52 euro

In de salon hebben wij de kleurenstaaltjes zodat u kunt zien welke kleuren en top effects er te verkrijgen zijn.

Uiteraard ook leuk om cadeau te geven. We pakken het mooi voor u in.

Nagels en Zo heeft geen vaste openingstijden, wij werken op afspraak. Mocht u langs willen komen, kunt u het beste van te voren even bellen om te kijken of er iemand aanwezig is.

Telefoon 079-3605933

Google Ad Google Ad